BEDRIJVEN VERGADEREN IN STIJL BIJ ZILTE ZOEN.


Bedrijven vinden dan ook hun gading bij Zilte Zoen. Alle ruimtes hebben een strak, modern interieur dat ongetwijfeld ook bij úw bedrijfsimago zal passen.
De 3 separate vergaderzalen zijn stuk voor stuk uitgerust met state-of-the-art geluids- en lichtapparatuur en
dankzij de grote glaspartijen bieden ze natuurlijke lichtinval in overvloed én een prachtig uitzicht op het aansluitend
terras en de prachtige tuinen. Verrast u uw gasten liever pas na de bedrijfspresentatie met dit prachtige uitzicht?
Geen probleem, want er is automatische zonwering en blindering voorzien die gedeeltelijk of geheel kan verduisteren om de perfecte lichtsterkte te garanderen.


BEDRIJVEN & CONGRESSEN


Met 3 zalen van respectievelijk 64, 125 en 136 m2 biedt De Zilte Zoen een praktisch en stijlvol kader voor meetings en congressen van 50 tot maar liefst 180 personen. Deze locatie heeft echt alle troeven in huis om uw congresgangers te bekoren. Een vlotte bereikbaarheid, voldoende parkeergelegenheid, een stijlvol interieur, een onberispelijke service en vooral culinaire verwennerij van de bovenste plank! Chef Guy Beeckmans creëert betoverende smaaksensaties op het bord door de klassieke Franse keuken te combineren met trendy fusion ingrediënten. De finesse van de receptiehapjes, buffetten of menu’s aan tafel zullen uw gasten zonder twijfel aangenaam verrassen.

BEDRIJVEN EN EVENTS


Of u nu een productpresentatie, een vergadering of een heus personeelsfeest in gedachten heeft, met de Zilte Zoen bent u zeker van een zorgeloze organisatie. Zegt u maar wat u nog zoekt, want het team assisteert u van A tot Z om een eventformule op maat uit te werken. U kan het zo gek niet bedenken of deze locatie heeft een oplossing klaar! Zo zijn er faciliteiten voor mindervaliden, huismuzikanten voor een streepje sfeervolle livemuziek, een huis dj om uw personeelsfeest voluit te animeren en zelfs een heliport! En dat zijn maar enkele van de vele ‘nice-to-haves’ waar u niet meer aan hoeft te denken.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE


Klik Hier