Vanaf 20 tot 450 personen

De Zilte Zoen biedt u de perfecte combinatie van een top locatie. En misschien wel een van de mooiste feestlocaties dat ons land bezit. En ook zeer vlot bereikbaar is, maar toch rustig gelegen om elk type event discreet en in alle privacy te laten doorgaan. Deze feestzaal, feestlocatie ligt namelijk in Elversele, vlakbij Waasmunster en op 800m van de afrit E17? Maar ook midden in een groene oase van rust. Parkeergelegenheid is er voldoende op het terrein zelf. En ook over de culinaire catering hoeft u zich geen zorgen te maken. Integendeel! Deze culinaire catering is echt van topniveau en prachtig gepresenteerd alsook geserveerd.

Top chef en meesterkok Guy Beeckmans verwent de smaakpapillen van uw gasten immers met een verassend fijne wereld en Franse culinaire keuken, met trendy verfijnde invloeden. En waarom laat u uw walking dinner of receptie niet plaatsvinden op een van de ruime terassen, of in de prachtige tuin van dit domein?

Eigen huis catering op hoog niveau. Er is wel geen mogelijkheid om enkel de locatie te huren zonder catering of diensten!

Bij prachtlocatie Zilte Zoen vragen ze wel om allen te genieten van een diner of Walking diner. Laatkomers voor dans na diner kan met een maximum 10% van gevraagde avondgasten.

Van de locatie kan gratis gebruik gemaakt worden, inclusief bloemen, tenzij anders vermeld of besproken.
Indien u echt een huwelijk of evenement wil organiseren of bestellen… Is er een vertrouwd adres en is Zilte Zoen bellen !!

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi
Tuin / Terras

Fotoreportage
Buiten trouwen
Ja-woord
Speeltuin
Helihaven

Ruime privé parking vooraan. Achteraan zal de parking begeleid worden door parking wachters. Alsook bij regen zal men u vergezellen tot aan de ingang met de nodig service.

aantal personen ziltezoen

Bij een huwelijksfeest/evenement/verjaardag en dergelijke, is onze locatie volledig privé voor enkel uw gezelschap. Indien anders vermeld. Bloemen voor tafels zijn ook inclusief.